ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟

معاون رئیس‌جمهور: بحثی در مورد تفکیک وزارت راه و شهرسازی وجود ندارد

معاون رئیس‌جمهور: بحثی در مورد تفکیک وزارت راه و شهرسازی وجود ندارد معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در مورد تفکیک وزارت راه و شهرسازی گفت: در شرایط فعلی بحثی در مورد تفکیک این وزارتخانه به میان نیامده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۳۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور  در مورد تفکیک برخی وزارت خانه‌ها گفت: فعلا فقط بحث تفکیک وزارت صمت و جدا شدن بخش بازرگانی مطرح بوده است، باید توجه داشت این تفکیک فقط شامل وزارت صمت نمی‌شود بلکه شرکت دولتی بازرگانی (بخش مربوط به امور دام و پشتیبانی و بازرگانی) از وزارت جهاد کشاورزی نیز جدا می‌شود.

 

وی در مورد تفکیک وزارت راه و شهرسازی نیز تصریح کرد: در شرایط فعلی بحثی در مورد تفکیک این وزارتخانه به میان نیامده، این رویکرد فقط در مورد وزارت صمت مطرح شده است و مدتها است پیرامون این موضوع در دولت صحبت می‌شود؛ اوایلِ امر عده‌ای مخالف این اتفاق بودند اما پس از مطرح شدن آن، دولت در مجموع به این جمع بندی رسید که خیلی مهم است برای کنترل قیمت‌ها و نظارت بر بازار این کار صورت بگیرد.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور در مورد گزینه مد نظر دولت برای وزارت صمت گفت: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیر صمت مشورت می‌کنند، اعضای دولت نیز نظراتی می دهند حتی ممکن است فعالان عرصه صنعت و معدن نظارتشان را در این خصوص ارائه دهند. البته باید در نظر داشت گزینه پیشنهادی باید در مجلس مقبولیت داشته باشد، افراد مختلفی برای تصدی‌گری پست وزارت صمت مطرح هستند ولی با این وجود تصمیمی در این باره اعلام نشده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار